Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka Gratte Cul

fotka Omáčka Gratte Cul
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Omáčka Gratte Cul:

1/8 l kyselejšího bílého vína  | 1/8 l smetany  | 1 hřebíček  | 1 lžička cukru  | podle chuti citronová šťáva  | 3 lžíce protlaku ze šípků  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | podle chuti: pepř, sůl

Postup přípravy receptu Omáčka Gratte Cul:

Svaříme víno s hřebíčkem a cukrem asi na dvě třetiny objemu. Přidáme protlaky, okyselíme trochou citronové šťávy, lehce osolíme, opepříme. Zalijeme smetanou a jen zlehka povaříme. Podáváme k pečené zvěřině.


Fotky receptu Omáčka Gratte Cul:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka Gratte Cul
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !