Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka Greenpeace na těstoviny

fotka Omáčka Greenpeace na těstoviny
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 99

Použité suroviny receptu Omáčka Greenpeace na těstoviny:

1/4 brokolice  | 1/4 květáku  | 1/4 zelené papriky  | 3 stroužky česneku  |  pórek  | 1 lžíce sýru Gervais  | 1 lžíce zakysané smetany  |  máslo  |  hladká mouka  |  citrónová šťáva  |  sůl  |  pepř  |  (špagety)  |  (kuřecí nebo vepřové maso)  |  (provensálské koření)

Postup přípravy receptu Omáčka Greenpeace na těstoviny:

(Špagety uvaříme, maso nakrájíme na nudličky, posypeme provensálským kořením a osmahneme.) Brokolici a květák uvaříme.
Uděláme bešamel (hladkou mouku zpěníme na másle a zalejeme mlékem, můžeme zředit vodou, povaříme max. 20 minut). Brokolici, květák, vylisovaný česnek, najemno nasekanou papriku a pórek rozmixujeme, vmícháme do bešamelového základu a povaříme. Na závěr ochutíme solí, pepřem, vmícháme lžíci sýru a zakysané smetany, a přidáme citrónovou šťávu.
(Špagety zalijeme omáčkou a navrch uložíme maso.)


Fotky receptu Omáčka Greenpeace na těstoviny:

Omáčka Greenpeace na těstoviny
Fotky vložil: agrant 
Hodnocení receptu Omáčka Greenpeace na těstoviny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !