MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kari dip

Kari dip
20. 08. 2007 Omáčky ++++______
Příprava receptu Kari dip: Všechny uvedené suroviny šleháme ve vodní lázni až do zhoustnutí a podle chuti osolíme. Vychladíme a podáváme k fondue. ... …více»

Játrová omáčka

Játrová omáčka
20. 08. 2007 Omáčky +++-______
Příprava receptu Játrová omáčka: Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a spolu osmahneme. Přidáme na kousky nakrájená játra, ze všech stran opražíme, mírně podlejeme vodou a dusíme do měkka. Až jsou játra měkká, vše i se slaninou a ... …více»

Chilles con crema

Chilles con crema
20. 08. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Chilles con crema: Papriky orestujeme na suché pánvi tak, aby se dala slupka dobře sloupnout. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na oleji do sklovata. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a přidáme k cibul ... …více»

Garibaldi dip

Garibaldi dip
20. 08. 2007 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Garibaldi dip: Majonézu promícháme s hořčicí, sardelovou pastou a kečupem. Vmícháme citronovou šťávu, pepř, sůl a podle potřeby trochu vody. Podle zvyklosti a chuti můžeme do omáčky vmíchat ještě lžičku cukru. ... …více»

Ďábelská bramborová omáčka

Ďábelská bramborová omáčka
20. 08. 2007 Omáčky ++-_______
Příprava receptu Ďábelská bramborová omáčka: Horké brambory rozmačkáme vidličkou. Na oleji krátce osmažíme nakrájenou feferonku a česnek. Cibuli jemně nasekáme a vše promícháme s kečupem na hustší omáčku. Dle chuti přisolíme a opepříme. Vše nech ... …více»
 

Česnekový dip

Česnekový dip
20. 08. 2007 Omáčky +++-______
Příprava receptu Česnekový dip: Všechny uvedené suroviny smícháme, vychladíme. Podáváme k masovému nebo zeleninovému fondue (kvalitní maso nebo zelenina jsou nakrájeny syrové, napíchnuté na vidličce se vkládají do oleje nebo vývaru ... …více»

Červený olej

Červený olej
20. 08. 2007 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Červený olej: Dáme do kastrolku olej a do něho vysypeme chilli a rozmícháme. Dáme na sporák a zahřejeme. Pozor!! nesmí se vařit, jinak by zhořkl. Jen ho necháme zpěnit. Stáhneme z ohně a nasypeme sladkou papriku, r ... …více»

Buši rajská

Buši rajská
20. 08. 2007 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Buši rajská: Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle s máslem do sklovata. Zatrousíme hladkou moukou, až je světlá jíška (můžeme mít jíšku udělanou předem). Pozvolna vléváme za stálého míchání studenou vodu ... …více»

Bílá cibulová omáčka

Bílá cibulová omáčka
20. 08. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Bílá cibulová omáčka: Oloupanou cibuli zpěníme na másle, zalijeme 250 ml vařící vody a uvaříme doměkka. Pak cibuli společně s vývarem propasírujeme přes síto. Mouku rozmícháme se studeným masovým vývarem, přidáme propasíro ... …více»

Bešamel

Bešamel
20. 08. 2007 Omáčky ++++______
Příprava receptu Bešamel: Máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme mouku. Umícháme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a za občasného míchání povaříme do zhoustnutí. Ochutíme solí, muškátovým oříškem a ještě 2 minuty pova ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !