1 plechovka tuňák ve vlastní štávě
| 1 ks cibule
| 150 g tvaroh
| 1 kávová lžička francouzská hořčice
| 1 kelímek cottage sýra
| sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Pálivá rybí pomazánka :
Na pomazánku použijeme větší cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z tuňáka odlijeme polovinu šťávy. Cibuli s tuňákem vložíme do misky. Přidáme půlku tvarohu, cotagge ve smetaně a vymícháme. Ochutíme hořčicí, solí, mletým pepřem a čerstvě nahrubo nasekaným pepřem (můžeme použít i více druhů). Pepřem nešetříme. Pomazánku dobře spojíme a vychlazenou podáváme k pečivu.
Fotky receptu Pálivá rybí pomazánka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!