200 g prčené ryby
| 1 chilli paprička velká
| 3 lžíce zakys. smetany
| 150 ml majonézy
| 3 lžíce sladkého kečupu
| dle chuti nať jarní cibulky
| sůl a pepř
| ostrá paprika
| citr. šťáva
| toasty
| čerstvá zelenina
Postup přípravy receptu Pikantní rybí krém:
Pečenou rybu zbavíme kůže i kostí a nakrájíme na kousky. Chilli papriku omyjeme, očistíme od jadérek a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na jemná kolečka.
Kousky pečené ryby, kečup, zakysanou smetanu a chilli papriku rozmixujeme do hladka. Směs podle chuti osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kořením. Nakonec vmícháme majonézu.
Krém rozdělíme do mističek, ozdobíme usekanou cibulovou natí a podáváme s opečeným toastem a čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Pikantní rybí krém:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!