Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný bochník

fotka Plněný bochník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plněný bochník:

2 ks žampiony  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 plátky anglické slaniny  | 1ks pórek  | 200 g pečeného krůtího masa  | 200 g žervé  | 200 g pomazánkového másla  | 2 lžíce majonézy  |  sůl  |  pepř  |  česnek  |  paprika  |  malý kulatý chléb

Postup přípravy receptu Plněný bochník:

Houby nakrájejte na silné plátky, slaninu a očištěný pórek na jemné proužky. Opečte na oleji, až je slanina křupavá. Maso nakrájejte nebo nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Směs z pánve vyjměte děrovanou naběračkou, aby nebyla příliš olejnatá, a přidejte k masu. Spojte s pomazánkovým máslem a lučinou, majonézou, osolte a opepřete, případně okořeňte podle chuti (česnekem či paprikou). Chlebu odřízněte vršek a vnitřek vydlabejte. Dutinu naplňte směsí, zabalte ho do alobalu a nechte v chladu, zatížený třeba kastrolem, aby se trochu slisoval. Podávejte při pokojové teplotě, nakrájený na řezy, nejlépe s lehkým zeleným salátem.


Fotky receptu Plněný bochník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný bochník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !