Jakmile projdou všechny hnětací cykly, vyjmeme těsto (pekárnu necháme stále běžet), rozválíme ho na málo pomoučněném vále na placku, posypeme sýrem (1 lžíce parmezánu + lze přidat např Nivu 5dkg) + 1 menší nadrobno nakrájená cibule + 1/2 lžíce oregana (ideálně čerstvého). Pak placku s náplní zarolujeme a pokusímese z ní uplácat takový kvádřík, aby šel akorát do pekárny. Vyndáme hnětací háky a dáme zpátky do pekárny chleba (nejlépe spojem, který vznikne rolováním placky, nahoru - jinak se dole přichytí a při vyndavání se chleba rozrolovává). Necháme v klidu kynout a upéct tak jak je to v programu.
Fotky receptu Plněný sýrový chléb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!