Použité suroviny receptu Podmáslový chléb Harmony:
330 ml podmáslí
| 300 ml mléka
| 4 lžíce oleje
| 1,5 lžíce octa
| 4 lžičky soli
| 2 lžičky cukru
| 4,5 lžičky kmínu drceného
| 600 g hladké pšeničné mouky
| 260 g žitné chlebové mouky
| 140 g žitné celozrnné mouky
| 100 g pšeničné celozrnné mouky
| 2 lžičky sušeného droždí
Postup přípravy receptu Podmáslový chléb Harmony:
Vložíme do pekárny (Eta Harmony nebo jiné na 1,5 kg chleba) v uvedeném pořadí, zapneme program Základní, velikost 2, kůrka střední nebo tmavá, dle obliby. Po zaznění zvukového signálu přidáme trochu ovesných vloček a semínka (slunečnice, dýně apod.).