8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomazánky z červené čočky a nivy na toasty

fotka Pomazánky z červené čočky a nivy na toasty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 55

Použité suroviny receptu Pomazánky z červené čočky a nivy na toasty:

200 g červené čočky BIO půlené  | 2 str. česneku  | 50 g majonézy  | 150 g nivy  | 3 kyselé okurky  | 50 g zakys. smetany  |  sladká paprika  |  petrželka  |  sůla pepř  |  veka  |  olej  | na ozdobu plátky sýra

Postup přípravy receptu Pomazánky z červené čočky a nivy na toasty:

Červenou čočku uvaříme. Česnek prolisujeme. Kyselé okurky jemně nastrouháme. Sýr rozdělíme na polovinu. Z jedné části nakrájíme plátky na ozdobu a druhou polovinu jemně nastrouháme.
V míse promícháme čočku se sýrem, česnekem a okurkou. Vše spojíme zakysanou smetanou a majonézou, opepříme, osolíme a necháme v chladu rozležet.
Na oleji opečeme plátky veky dozlatova a necháme na ubrousku okapat. Můžeme však použít i toastový chléb.
Pomazánku podáváme na toastech, zdobíme plátkem sýru, kouskem petrželky a jemně posypeme sladkou mletou paprikou.


Fotky receptu Pomazánky z červené čočky a nivy na toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomazánky z červené čočky a nivy na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !