Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.10. 2018
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tuňákové špejle

Tuňákové špejle
19. 06. 2011 Ryby +++++-____
V mělké, nekovové misce smíchejte limetkovou šťávu, olej, česnek a zázvor. Přidejte tuňáka a namočte jej ze všech stran. Nechte ho 30 minut odstát. Mezitím nechte osm dřevěných špejlí na 30 minut nasá ... …více»

Štiplavé sardinky po korsicku

Štiplavé sardinky po korsicku
19. 06. 2011 Ryby +++++-____
Do misky vložte rybu, přelijte ji vroucí vodou a nechte odstát. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem jemně postříkejte olejem a zahřejte na velkém plameni. Vložte do ní filety a počkejte, až zbělají. ... …více»

Smažený mořský jazyk s okurkovým salátem

Smažený mořský jazyk s okurkovým salátem
17. 06. 2011 Ryby ++++++____
Oloupanou cibuli, nakrájenou na kousky, kolečka okurek a ředkviček smícháme do salátu. Můžeme přidat lžičku vývaru nebo octa na dochucení. Omytou a osušenou rybu pokapeme citronem, osolíme a opepříme. ... …více»

Květák s krevetami

Květák s krevetami
13. 06. 2011 Ryby +++++_____
Květák uvaříme ve slané vodě s přidáním trochu octa doměkka. Osušíme, rozebereme na růžičky a necháme vychladit. Oloupané krevety s vychladlými růžičkami květáku naskládáme do salátové mísy a polejeme ... …více»

Nákyp z kapra

Nákyp z kapra
5. 05. 2011 Ryby +++++-____
Rybí maso dobře očistíme, osolíme, zakapeme citronovou štávou a ve vodě doměkka podusíme. Umeleme a podle chuti opepříme. Z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme ji studenou vodou a smetanou ... …více»
 

Mořský vlk pečený s rajčaty a fenyklem na víně

Mořský vlk pečený s rajčaty a fenyklem na víně
4. 05. 2011 Ryby +++++_____
Rajčata, česnek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Umytý fenykl rozpůlíme a odstraníme košťál. Napůl uvařené brambory rozpůlíme. Do mísy vložíme očištěnou rybu s rajčaty a česnekem, přidáme cibuli, f ... …více»

Pangasius na celeru s jablky

Pangasius na celeru s jablky
1. 05. 2011 Ryby +++++-____
Rozmrazenou rybu osolíme a poklademe na vymazaný pekáč. Jemně zakápneme citrónem. Rybu pak pokryjeme cibulí, nakrájenou na plátky. Na to dáme vrstvu jemně nastrouhaného celeru a nakonec strouhaná jab ... …více»

Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou

Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou
27. 04. 2011 Ryby ++++++-___
Ze pstruhů odstraníme vnitřnosti. Řádně rybu omyjeme a zvenku i zevnitř nasolíme. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájíme na tenká kolečka. Připravené ryby položíme do přiměřeného pekáčku. Zasypeme na ... …více»

Kapr na zakysané smetaně, zelenině a slanině

Kapr na zakysané smetaně, zelenině a slanině
26. 04. 2011 Ryby ++++++-___
Porce kapra zakapeme citrónem, osolíme a vložíme na rozpečenou nakrájenou slaninu na pekáčku. Přidáme nakrájenou zeleninu mrkev, celer, pórek, opepříme, přidáme kousek másla, zalijeme vývarem a upečem ... …více»

Zapečený kapr s eidamem a slaninou

Zapečený kapr s eidamem a slaninou
26. 04. 2011 Ryby +++++++___
Na pánev poklademe postupně plátky slaniny, osolené porce kapra, plátky másla a pečeme v troubě asi 15 minut. Posypeme strouhaným eidamem, necháme zapéct. Posypeme paprikou a sekanou petrželkou. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !