Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý chléb

fotka Rychlý chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rychlý chléb:

250 g hladké mouky  | 250 g celozrnné žitné mouky  | 100 g ovesných vloček  | 1 lžička mleté jedlé sody  | 1 lžička soli  | 25 g másla, nakrájeného na kousky  | 500 ml podmáslí

Postup přípravy receptu Rychlý chléb:

Troubu si předehřejeme na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Na plech si přichystáme pečíčí papír. Suché přísady promícháme v míse a promneme je s máslem. Přilijeme podmáslí a příborovým nožem směs několikrát projedeme. Pak začneme pracovat prsty a velmi, velmi zlehka směs spojíme tak, abychom z ní mohli vytvarovat plošší kulatý bochník o průměru asi 20 cm.

Poté bochník přesuneme na pečící papír a ostrým nožem chléb nařízneme do kříže. Pečeme 30 až 35 minut, když na chléb zespodu poklepeme, měl by znít dutě. Pokud tomu tak není, na plechu jej obratíme dnem vzhůru a ještě pár minut pečeme.



Fotky receptu Rychlý chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !