Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Starofrancouzská omáčka ke zvěřině

fotka Starofrancouzská omáčka ke zvěřině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Starofrancouzská omáčka ke zvěřině:

30 g másla  | 1 dl octa  | 10 stroužků česneku  | 1 lžíce marinády ze zvěřiny  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Starofrancouzská omáčka ke zvěřině:

Oloupaný česnek vaříme asi 30 minut v octě s marinádou. Když se ocet téměř odpaří, rozmačkáme česnek ve zbytku tekutiny na jemnou kaši. Do kastrolu s máslem a moukou přidáme rozmačkaný česnek a na mírném ohni mícháme. Příliš hustou omáčku zředíme bujónem. Nakonec ji opepříme a osolíme.


Fotky receptu Starofrancouzská omáčka ke zvěřině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Starofrancouzská omáčka ke zvěřině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !