Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné lečo

Kořeněné lečo
17. 08. 2009 Zavařování +++-______
Příprava receptu Kořeněné lečo: Zeleninu očistíme. Na 4 dl oleje podusíme najemno nakrájenou cibuli. Potom přidáme 2 kg na proužky nakrájenou papriku a dále na kousky nakrájených 3 kg rajčat. Dusíme do poloměkka. K podušené zele ... …více»

Lečo s grilovacím kořením

Lečo s grilovacím kořením
16. 08. 2009 Zavařování +++-______
Příprava receptu Lečo s grilovacím kořením: Veškerou zeleninu očistíme. Nejprve si podusíme na 4 dl oleje, 1 kg na jemno nakrájené cibule. Potom přidáme 2 kg na proužky nakrájenou papriku a dále na kousky nakrájených 3 kg rajčat. Dusíme do polo ... …více»

Borůvková povidla

Borůvková povidla
16. 08. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Borůvková povidla: Borůvky rozvaříme, pak přidáme cukr a vaříme do husta. Uchováváme v hrncích a nahoru přiložíme papír namočený v rumu, aby povidla neplesnivěla. ... ... …více»

Jahodový kompot bez nálevu

Jahodový kompot bez nálevu
14. 08. 2009 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Jahodový kompot bez nálevu: Připravené a čisté jahody posypeme cukrem. Necháme do druhého dne proslazovat až ovoce pustí šťávu. Plody i šťávu přivedeme do varu. Vaříme 90 až 120 vteřin. Nádobu postavíme do studené vody a nechám ... …více»

Džem z lesních jahod

Džem z lesních jahod
14. 08. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Džem z lesních jahod: Jahody omyjeme a promícháme s polovičkou cukru. Necháme přes noc stát a proslazovat. Druhý den směs přivedeme k varu a na mírném plameni za stálého míchání vaříme asi 1/4 hodiny. Potom postupně ... …více»
 

Bezinková povidla

Bezinková povidla
14. 08. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Bezinková povidla: Zralé plody rozvaříme s vodou na kaši. Vychladlé prolisujeme, přidáme cukr, želírovací prostředek a za stálého míchání svaříme do zhoustnutí. Povidly naplníme skleničky a sterilizujeme. ... ... …více»

Borůvkový džem s koňakem

Borůvkový džem s koňakem
11. 08. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Borůvkový džem s koňakem: Borůvky přivedeme za stálého míchání k varu společně s vodou a cukrem. Vaříme cca 10 minut. Přimícháme želírovací přípravek a za stálého míchání opět povaříme. Sejmeme s plotny a přilijeme koňak. Hork ... …více»

Jemný pomerančový džem

Jemný pomerančový džem
11. 08. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jemný pomerančový džem: Potřebujeme čistého a oloupaného ovoce 1,5 kg. Jeden pomeranč důkladně vydrbeme kartáčkem, škrabkou seškrábneme povrch kůry, pokrájíme na tenké proužky a spaříme vařicí vodou. Jednotlivé měsíčky pomer ... …více»

Okurkový kečup

Okurkový kečup
11. 08. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Okurkový kečup: Okurky, cibuli a rozkrájenou papriku podlijeme vodou a rozvaříme. Dřeň prolisujeme, do protlaku vmícháme přísady a vše za stálého míchání provaříme. Hořčičné semínko ponoříme do protlaku v gázovém sáč ... …více»

Okurkové půlměsíčky

Okurkové půlměsíčky
11. 08. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Okurkové půlměsíčky: Okurky omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme a lžičkou vykrojíme jádřinec. Nakrájíme na půlměsíčky. Těmi naplníme sklenice, proložíme je koprem, stroužky česneku a kousky feferonky. Zalijeme nálevem z ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !