Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakladané fazolky na kyselo

Nakladané fazolky na kyselo
6. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Nakladané fazolky na kyselo: Fazolkám odkrojíme konce a v osolené vodě je asi 8 min. povaříme. Scedíme a ihned propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme na dílky a s 500 ml vody, česnekem, octem, cukrem a semínky převaříme. N ... …více»

Zavařené fazolky

Zavařené fazolky
6. 08. 2008 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Zavařené fazolky : Fazolkové lusky nakrájíme a ve slané vodě povaříme, asi 5 minut. Do každé sklenice dáme větvičku kopru a naložíme fazolky. Z vody, ve které se fazolky vařily, odebereme potřebné množství na zalití, oc ... …více»

Hrášek v nálevu

Hrášek v nálevu
6. 08. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Hrášek v nálevu: Hrášek vyloupeme a ve vroucí vodě 2 minuty povaříme. Rychle scedíme a ochladíme studenou vodou, pak volně nasypeme do sklenic a zalijeme roztokem. Sterilujem 45-60 minut při 100 stupních. Hodí se do r ... …více»

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa
6. 08. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Nakládaná červená řepa: Očištěnou řepu nakrájíme na menší kostky a předvaříme ve vodě do poloměkka. Sklenice naplníme předvařenou řepou a zalijeme nachystaným lákem (voda, cukr, sůl Deko, ocet, pepř, nové koření a bobkový li ... …více»

Džem z angreštu

Džem z angreštu
6. 08. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Džem z angreštu: Přebraný a omytý angrešt zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky. Sterilujem ... …více»
 

Borůvkový džem

Borůvkový džem
6. 08. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Borůvkový džem: Přebrané a omyté borůvky doplníme o koření a zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem, zbavený koření, naplníme do nahřátých sk ... …více»

Zavařená dýně

Zavařená dýně
6. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Zavařená dýně: Dýni očistíme a nakrájíme na kostky o hraně asi jeden a půl centimetru. Zalijeme octem a vodou, aby byly potopené a necháme stát do rána. Druhý den vodu scedíme a dáme do ní rozvařit cukr, vanilku, hř ... …více»

Marmeláda z červené cibule

Marmeláda z červené cibule
5. 08. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Marmeláda z červené cibule: 1. V hrnci rozpusťte máslo a olej. Vsypte cibuli a česnek a míchejte, až se máslem a olejem obalí. Poprašte cukrem, tymiánem, solí a pepřem, případně chilli, a promíchejte. Snižte oheň na minimum a od ... …více»

Houbový kečup

Houbový kečup
5. 08. 2008 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Houbový kečup: Houby 5 minut povaříme. Přidáme ostatní suroviny kromě těch na nálev. Nálev vyvaříme na 1 dcl, vytáhneme kuličky a bobkový list. Vše promícháme a dáme do sklenic. Sterilizujeme 15 minut. ... ... …více»

Kari okurkový salát

Kari okurkový salát
5. 08. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Kari okurkový salát: Okurky nakládačky důkladně odrhneme ve vodě a nakrájíme je na slabé plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a společně s kolečky okurek promícháme. Zasypeme solí (asi 3 lžíce) a necháme 3 hodin ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !