Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvovo-jahodový kompot

Broskvovo-jahodový kompot
4. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Broskvovo-jahodový kompot: Jahody opatrně důkladně umyjeme. Broskve ponoříme na několik vteřin v horké vodě, zchladíme, přepůlíme, vypeckujeme a oloupeme. Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme cukr a společně uvedeme do varu. Chví ... …více»

Karotková marmeláda

Karotková marmeláda
4. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Karotková marmeláda: Vymačkáme šťávu z citrónů. Zbytek citrónů i s kůrou (bez jader)rozemeleme s mrkví. Do protlaku přilijeme citónovou šťávu a menší množství vody. Směs rozvaříme a pak propasýrujeme. Zahustíme cukrem a v ... …více»

Čalamáda s červenou řepou

Čalamáda s červenou řepou
4. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Čalamáda s červenou řepou: Zeleninu očistíme, postrouháme a zalijeme horkým nálevem uveřeným z octu, cukru, oleje a nakladače. Promícháme a dáme na 24 hodin odležet. Potom znovu zamícháme, naložíme do sklenic i se šťávou, uzavř ... …více»

Pravé ruské kvašáky

Pravé ruské kvašáky
4. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Pravé ruské kvašáky: Do 4 litrových lahví naskládáme okurky (nejlépe větších rozměrů) a proložíme je: mrkev a petržel nakrájená na kolečka, cibule, kopr, křen (pro milovníky ostřejší chuti přidat jednu až dvě feferonky). ... …více»

Červená řepa po kanadsku

Červená řepa po kanadsku
3. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Červená řepa po kanadsku: Vše smícháme dohrovady a vaříme 10 minut. Necháme přes noc "vychladit". Červenou řepu, pokud možno menší, umyjeme a uvaříme asi tak 30 minut. Zkoušíme, jako když vaříme celé brambory, aby ... …více»
 

Okurky s celerovou natí

Okurky s celerovou natí
3. 08. 2008 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Okurky s celerovou natí : Připravte si nálev a povařte asi 15 minut. Do poloviny sklenic narovnejte trochu větší okurky, přidejte 3 kolečka cibule, 5 koleček mrkve, 5 kostiček křenu, celerovou nať a kopr. Dorovnejte menšími ok ... …více»

Jablková zavařenina se zázvorem

Jablková zavařenina se zázvorem
2. 08. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Jablková zavařenina se zázvorem: 1. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec. 2. Čtvrtky jablek pokrájíme na malé kousky. Zázvor oloupeme a jemně posekáme. Citrony vymačkáme. 3. Rozinky namočíme do vody, necháme oka­pat a d ... …více»

Hrušky zavařené s citronem podle pradávného receptu

Hrušky zavařené s citronem podle pradávného receptu
2. 08. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Hrušky zavařené s citronem podle pradávného receptu: Ne příliš přezrálé, dobré, šťavnaté hrušky prostřední velikosti oloupáme, stopku očistíme a zkrátíme, rozkrojíme napůl i se stopkou, jaderníky odstraníme. Potom dáme do kamenného čistého kastrolu vrst ... …více»

Jablkocuketová marmeláda

Jablkocuketová marmeláda
2. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jablkocuketová marmeláda: Jablka a cukety oloupeme a na jemno nastrouháme. Všechny ingredience dáme do vyššího hrnce a za stáleho míchání necháme vzkypět. Odstavíme, v hrnci rozmixujeme a vaříme dále ještě 5 minut. Plníme do s ... …více»

Jeřabinový džem s hruškami

Jeřabinový džem s hruškami
2. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jeřabinový džem s hruškami: Jeřabiny dáme na 24 hodin do mrazicího boxu. Zalijeme octem a litrem vody a necháme 12 hodin táhnout. Octovou vodu slijeme, jeřabiny zalijeme asi 2 litry vody a 20 minut povaříme. Rozvařené jeřabiny ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !