8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žitný chléb z domácí pekárny

fotka Žitný chléb z domácí pekárny
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Žitný chléb z domácí pekárny:

100 ml mléka nebo kysaného mléka  | 200 ml vody  | 2 lžíce olivového oleje  | 1,5 lžíce octa  | 200 g bílé hladné mouky  | 250 g špaldové mouky  | 100 g celozrné žitné mouky  | 1 lžička drceného kmínu  | 1 lžička celého kmínu  | 1 lžíce semínek - slunečnice, len, dýně, sezam  | 1 lžička cukru  | 1 lžička soli  | 1 lžička sušeného droždí nebo 1/4 čerstvého

Postup přípravy receptu Žitný chléb z domácí pekárny:

Suroviny dáme do pekárny v uvedeném pořadí. Cukr dáme do jednoho rohu, sůl do druhého a droždí do důlku uprostřed.



Fotky receptu Žitný chléb z domácí pekárny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žitný chléb z domácí pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles