400 g vepřová játra
| 50 g máslo
| 2 ks cibule
| 75 g šunka
| 75 g slanina
| bramborový škrob
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Anglický předkrm:
Játra spaříme horkou vodou a nakrájíme je na tenké plátky. Dusíme je na másle s rozkrájenou cibulí. Když změknou, vyjmeme je a uložíme do tepla. Ve šťávě podusíme šunku nakrájenou na nudličky, po chvíli zaprášíme bramborovou moučkou, osolíme, opepříme a chvíli povaříme. Na talířky rozložíme játra a přelijeme omáčkou. Posypeme dozlatova osmaženou horkou slaninou.
Anglický předkrm podáváme s bílým chlebem nebo pečivem.
Fotky receptu Anglický předkrm:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!