Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Angreštová omáčka k masu

fotka Angreštová omáčka k masu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Angreštová omáčka k masu:

400 g angreštu  | 1 l vody  | 1 dl smetany ke šlehání  | 3 dl msového vývaru  | 80 g cukru krupice  |  škrobová moučka  |  sůl

Postup přípravy receptu Angreštová omáčka k masu:

Použijeme nejlépe nedozrálý angrešt. Ten je k přípravě této omáčky nejvhodnější. Angrešt důkladně omyjeme.

Smetanu promícháme se škrobovou moučkou. Připravíme si masový vývar z kostky. Pokud máme, použijeme pravý kuřecí vývar.

Očištěný a stopek zbavený angrešet zalijeme vodou a s cukrem povaříme. Angrešt vybereme a šťávu zahustíme smetanovou škrobovou moučkou. Zalijeme vývarem a podle chuti osolíme. Angrešt vrátíme do omáčky, znovu povaříme.

Angreštovou omáčku podáváme i zastudena. Hodí se k masovým pokrmům.



Fotky receptu Angreštová omáčka k masu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Angreštová omáčka k masu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles