Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bačovský závin

fotka Bačovský závin
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bačovský závin:

1/2 kg vařených brambor  | 2 ks vejce  | 300 g klobásy  | 150 g hladké mouky  |  sůl  | 100 g uzeného tvrdého sýra na strouhání  |  mouka na vyválení těsta

Postup přípravy receptu Bačovský závin:

Oloupané, vařené brambory rozstrouháme, přidáme hladkou mouku, sůl a vejce a promícháme na hladké těsto. Z těsta vyválíme obdélník, do středu urovnáme klobásu rozkrájenou na polovinu po délce a závin zabalíme. Povrch potřeme rozšlehanými vejci a zapečeme v horké troubě. Potom závin vyjmeme, opět ho potřeme vejci a posypeme rozstrouhaným uzeným sýrem. Znovu zapečeme v troubě, až sýr na povrchu zezlátne. Vychladlý bačovský závin nakrájíme na řezy a podáváme. Těsto můžeme okořenit pepřem, paprikou, kari apod.


Fotky receptu Bačovský závin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bačovský závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !