8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Americký žampiónový páj

fotka Americký žampiónový páj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Americký žampiónový páj:

těsto:  | 2 1/2 hrnku hladké mouky  | 1/2 lžičky soli  | 1 hrnek másla  | 1/3 hrnku ledové vody nebo ledové tříště  | Náplň:  | 250 g čerstvých žampiónů  | 50 g másla nebo oleje  | 3 vejce  | 100 g šunky nebo salámu  | 2 lžíce mléka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Americký žampiónový páj:

Páje jsou slané nebo sladké koláče, podávají se teplé nebo studené, v anglicky mluvících zemích. Náplň může být zcela zakrytá horním dílem těsta, nebo se zdobí vykrájenými tvary z těsta. Do mísy robotu dejte mouku, sůl, tuhé máslo nakrájené na malé kousky a postupně po lžičkách přidávejte ledovou vodu. Jakmile se těsto spojí, zabalte ho do fólie a alespoň na hodinu dejte do lednice odpočinout. Očištěné žampióny nakrájejte a poduste na másle nebo oleji, přidejte drobně nakrájenou šunku nebo salám a zalijte vejci, osolenými, opepřenými a rozmíchanými s mlékem. Nechte srazit a zchladnout.


Fotky receptu Americký žampiónový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Americký žampiónový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !