Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.12. 2018
Dnes má svátek Julie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový struk

fotka Bramborový struk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborový struk:

5-6 větších brambor  | 3 vejce  |  sůl  |  hladká mouka  | 1 kg švestek  |  cukr krupice  | 2 lžíce sádla  | kousek másla  |  moučkový cukr

Postup přípravy receptu Bramborový struk:

Syrové brambory nastrouháme najemno a slijeme puštěnou vodu. Přidáme vejce, osolíme a promícháme. Postupně vmícháváme hladkou mouku, až vznikne řídké těsto. Na pekáč dáme sádlo, dáme do trouby rozehřát. Švestky vypeckujeme a pokrájíme na čtvrtky. Pekáč s horkým sádlem vyndáme z trouby, nalijeme těsto, rozetřeme po celé ploše a poklademe švestkami. Posypeme krupicovým cukrem a vrátíme do trouby. Pečeme při 190-200°C asi 40 minut, do zezlátnutí povrchu. Hotové pokropíme rozpuštěným máslem a pocukrujeme moučkovým cukrem. Podáváme teplé.


Fotky receptu Bramborový struk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový struk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !