Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čaj po japonsku

fotka Čaj po japonsku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čaj po japonsku:

2 lžičky zeleného čaje  | 1l vřelé vody

Postup přípravy receptu Čaj po japonsku:

Čaj rozmělněný ve speciální nádobě na prášek nasypeme do předem nahřáté nádoby a zalijeme vodou zahřátou na 60 °C. Tímto způsobem připravíme silný čaj. Při teplotě 60°C získáme maximální aroma, ale nevyluhují se plně všechny složky čaje(Japonci si více cení aroma než výluh). Čaj podáváme v malých nádobkách (do obsahu 50ml), osladíme a malými doušky zvolna pijeme.


Fotky receptu Čaj po japonsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čaj po japonsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc