Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.12. 2018
Dnes má svátek Dana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chléb z amaranthu

fotka Chléb z amaranthu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chléb z amaranthu:

17 dkg amaranth. mouky  | 13 dkg mouky Apromix  | 1 lžička Fruktózy  | 1 lžička soli  | 1 lžička Xanthanové gumy  | 1 lžička octa  | 1-2 lžičky kmínu  | 1 a čtvrt lžičky sušené droždí  | 1/4 l teplé vody

Postup přípravy receptu Chléb z amaranthu:

Všechny přísady smíchat dohromady jen sušené droždí schovat do mouky před promícháním. Vypracovat těsto, utvořit bochánek a nechat cca 30 min kynout, pak vrchní stranou položit na pekáč pokrytý pečícím papírem a potřít lehce slanou vodou a nechat kynout dalších 20- 30 min. Pak vložit do troby vyhřáté na cca 180 st. C a péct dokud se neutvoří růžový povrch, pak troubu ztlumit na cca 150 st. C a dopéct. Po upečení znovu potřít slanou vodou a nechat vychladnout, pak nakrájet a jíst.



Fotky receptu Chléb z amaranthu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chléb z amaranthu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !