Použité suroviny receptu Svíčková pro batolata na divoko:
1 balíček zeleniny pod svíčkovou
| trochu mrkve
| hovězí maso
| voda
| 1 kulička černého pepře
| 1 cibule
| 2 kuličky nového koření
| 1 bobkový list
| řepkový olej
| kousek másla
| sůl
Postup přípravy receptu Svíčková pro batolata na divoko:
V tlakovém hrci mírně orestujeme na trochu oleji a másla najemno nakrájenou cibuli. Potom přidáme maso, zeleninu a koření. Zalijeme vodou. Necháme 30 min. vařit. Po uvaření vypustíme páru. Vyndáme pěkně měkké maso a zeleninu rozmixujeme. Můžeme nastavit mrkví (možno i bramborem) či rozředit vodou do požadované konzistence. Podáváme s bramborem či knedlíkem. Místo hovězího masa můžeme použít i králičí maso.