Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený zbejvák

fotka Zapečený zbejvák
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 86

Použité suroviny receptu Zapečený zbejvák:

1 starší rohlík  |  pomazánkové máslo  | kousek salámu nebo šunky  |  kečup  | plátek tvrdého sýra  |  paprika nebo rajče

Postup přípravy receptu Zapečený zbejvák:

Rohlík rozkrojíme opatrně na dvě poloviny a na vnitřní strany namažeme pomazánkové máslo. Kdo ho nemá rád, použije klasické máslo nebo i tavený sýr. Dále na natřený rohlík dáme salám nebo šunku (anglickou slaninu nebo jiné chutné masíčko, co zbylo v lednici), kdo má rád zeleninu, kousky papriky nebo rajčete.
Pokečupujeme a nakonec na vrch položíme plátky sýra nebo posypeme strouhaný sýr rovnoměrně po celé ploše housek.
Na talířku obě půlky housek vložíme do mikrovlnné trouby.
Při středně nastavené teplotě (600 W) zapékáme 2-4 minuty do rozpuštění sýra.


Fotky receptu Zapečený zbejvák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený zbejvák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles