Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská bageta

Francouzská bageta
18. 04. 2008 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Francouzská bageta: Jakmile je těsto hotové, rozdělte je na 2 - 4 díly, vymodelujte je do tvaru dlouhých bochníků a nechte je odležet po dobu 30 - 40 minut. Udělejte v horní části několik šikmých zářezů a upečte chléb v ... …více»

Lněný chléb

Lněný chléb
18. 04. 2008 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Lněný chléb: Ze surovin uděláme těsto a tvoříme do tvaru chleba. Pečeme v domácí pekárně. Nastavení pekárny: program základní, velikost střední, kůrka střední. ... ... …více»

Celozrnné bochánky

Celozrnné bochánky
17. 04. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Celozrnné bochánky: Uděláme kvásek z 50 g mouky, vlažného mléka, droždí a cukru. Potom přimícháme mouku, vodu a sůl. Vypracujeme nelepivé těsto a dáme kynout. Z těsta vyválíme váleček a nakrájíme na stejné kousky. Z nich ... …více»

Pšeničnožitný chléb

Pšeničnožitný chléb
15. 04. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Pšeničnožitný chléb: Suroviny vložit do pekárny a zapnout program klasik. ... ... …více»

Housky z domácí pekárny

Housky z domácí pekárny
15. 04. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Housky z domácí pekárny: Do formy od pekárny vlijeme nejdříve vodu, olej, potom vložíme sůl, mouku a droždí. Zvolíme program "kynutá těsta". Po vykynutí uválíme rohlíky, housky nebo bulky dle vaší fantazie, posype ... …více»
 

Chléb z domácí pekárny s uzeným masem

Chléb z domácí pekárny s uzeným masem
13. 04. 2008 Domácí pekárna +++-______
Příprava receptu Chléb z domácí pekárny s uzeným masem: Vše dle pořadí dáme do domácí pekárny. Můžeme přidat uzené nakrájené na kostky. Místo celozrnné žitné mouky někdy používám chlebovou žitnou mouku a je to jako normální chléb. ... ... …více»

Rýžová kaše z domácí pekárny

Rýžová kaše z domácí pekárny
13. 04. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Rýžová kaše z domácí pekárny: Do pekárny vložíme všechno kromě ovoce a spustíme program marmeláda, 20 minut před koncem přidáme ovoce. Pokud je kaše příliš hustá, přidáme trochu mléka nebo smetany, necháme dojít program do, konc . ... …více»

Jednoduchý hrnkový chléb

Jednoduchý hrnkový chléb
10. 04. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Jednoduchý hrnkový chléb: Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program klasik - velký - světlá kůrka. Po upečení necháme chléb vychladnout zabalený v utěrce. ... ... …více»

Barevné krucánky

Barevné krucánky
7. 04. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Barevné krucánky: Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Příprava těsta. Po vykynutí těsto vyklopíme na lehce pomoučený vál a rukama krátce propracujeme. Rozdělíme je na 24 přibližně stejných d ... …více»

Pittas

Pittas
7. 04. 2008 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Pittas: Všechny suroviny vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Domácí pekárnu nastavíme na program těsto. Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučenou plochu a hněteme 2 minuty. Poté je rozd ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !