Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hlemýždí hašé

fotka Hlemýždí hašé
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Hlemýždí hašé:

24 ks uvařených hlemýžďů  | 15 g máslá  | 30 g strouhanky  | 6 ks sardelí  | 3 ks vařených žloutků  | půl stroužku česneku  | trocha citrónové kůry  |  sůl  |  máslo  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Hlemýždí hašé:

Uvařené hlemýždě jemně rozsekáme. V misce utřeme změklé máslo do pěny a za stálého míchání k němu postupně přidáváme prolisované žloutky, prolisované sardele, česnek utřený se solí, trochu nastrouhané citrónové kůry, strouhanku a rozsekané hlemýždí maso. Ohnivzdornou misku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme připraveným hašé a ve středně teplé troubě pečeme asi 20 minut. Podáváme jako teplý předkrm, jako mezichod nebo jako lahůdku.
(příloha - bílý chleba nebo topinka)


Fotky receptu Hlemýždí hašé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlemýždí hašé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !