Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.08. 2019
Dnes má svátek Bernard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami

fotka Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 304

Použité suroviny receptu Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami:

4 půlky komp. hrušek  | 100 g játrové paštiky  | 50 g másla  | 50 g šlehačky  | 50 g plátků mandlí  | 4 lžičky brusink. džemu  | 4 listky hlávk. salátu  | 4 ks sušených švestek

Postup přípravy receptu Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami:

Změklé máslo, paštiku a šlehačku našleháme. Kompotované hrušky na zaoblené straně lehce skrojíme a položíme na list hlávkového salátu. Pomocí cukrářského sáčku ozdobně naneseme játrovou pěnu, doplníme sušenou švestkou, brusinkami a mandlemi


Fotky receptu Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruška plněná játrovou paštikou se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !