Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci

fotka Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 360 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:

240 ml mouky  | 160 ml cukru  | 1½ lžičky prášku do pečiva  | ½ lžičky mleté skořice  | 1/4 lžičky soli  | 1 špetka mletého hřebíčku  | 120 ml mléka  | 4 středně velké hrušky  | 120 ml pekanových ořechu v plátcích  | 180 ml hňedého cukr  | 60 ml másla nebo margarinu  | 120 ml horké vody

Postup přípravy receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:

V míse smíchejte prvních 6 ingrediencí. Vešlehejte do nich mléko až je těsto hladké. Do těsta vmíchejte hrušky a ořechy. Dejte je do pomalého hrnce. V jiné míse smíchejte hňedý cukr, máslo a vodu a nalejte na testo v hrnci. Vařte na LOW 6 hodin až jsou hrušky měkké.
Podávejte s vanilkovou zmrzlinou nebo s ušlehanou smetanou.


Fotky receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !