Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky nadívané sýrem a paštikou

fotka Hrušky nadívané sýrem a paštikou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 116

Použité suroviny receptu Hrušky nadívané sýrem a paštikou:

4 velké hrušky  |  citronová šťáva  | 150 g játrové paštiky s brusinkami  | 100 g nivy  | 50 g měkkého tvarohu  | 30 g oloupaných mandlí  |  sůl  |  červený pepř  |  zelená petrželka  |  lístky rukoly

Postup přípravy receptu Hrušky nadívané sýrem a paštikou:

Hrušky oloupejte, překrojte napůl, vykrojte jaderník, vložte je do kastrolu, zalijte vodou s citronovou šťávou a povařte skoro doměkka. Pokud máte hrušky měkké, pouze je potřete citronovou šťávou. Rozložte je na talířky. Nivu jemně nastrouhejte a utřete s tvarohem, podle chuti osolte a opepřete. Pomocí dvou lžiček utvořte nočky a rozdělte je do hrušek, stejně tak nočky z paštiky. Obložte lístky rukoly, posypte nudličkami mandlí, podrceným červeným pepřem a petrželkou. Podávejte s pečivem.


Fotky receptu Hrušky nadívané sýrem a paštikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky nadívané sýrem a paštikou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !