Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablka ve víně s malinovou omáčkou

fotka Jablka ve víně s malinovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jablka ve víně s malinovou omáčkou:

4 jablka (nejlépe kyselejší)  | 0,5 l vína  | 4 plátky citronu  | 100 g cukru  |  kousek skořice  | 3 hřebíčky (na omáčku)  | 300 g malin  | 50 g cukru  | 20 ml koňaku

Postup přípravy receptu Jablka ve víně s malinovou omáčkou:

Jablka oloupeme, nakrájíme na silné plátky a vykrojíme jádřince.
Do hrnce dáme víno, cukr, hřebíček, skořici, citrón a uvedeme do mírného varu. Přidáme jablka a necháme asi 5 minut vařit (musí se táhnout). Pak necháme vychladnout v ledničce.
Maliny posypeme cukrem, pokapeme citrónem a koňakem. Občas zamícháme. Jakmile je cukr rozpuštěn, maliny prolisujeme.
Vychladlé plátky jablek přelijeme vychladlou omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Jablka ve víně s malinovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka ve víně s malinovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !