Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta

fotka Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta:

0,25 ml mléka  | 200 g hrubé mouky  | 2 vejce  | 300 g jahod  | 50 g vlašských ořechů  | 100 g moučkového cukru  | 160 g másla  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta:

Mléko, sůl a 60 g másla dáme vařit. Do vroucího mléka za stálého míchání sypeme mouku a zahříváme, dokud se těsto nezačne odlepovat ode dna hrnce. Potom těsto přendáme do mísy a necháme chladnout. Do napůl zchladlého těsta postupně zapracujeme rozšlehaná vejce, pak položíme na pomoučněný vál, kde vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme ho na čtyři části, vytvoříme válečky, nakrájíme na kousky, do každého vtiskneme jahodu a zformujeme kuličku. Knedlíčky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme osm minut. Podáváme posypané mletými ořechy smíchanými s moučkovým cukrem a polité zbylým rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové knedlíčky z odpalovaného těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !