Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.10. 2019
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jeřabiny jako brusinky

fotka Jeřabiny jako brusinky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Jeřabiny jako brusinky:

2 kg jeřabin  |  skořice  |  vanilkový cukr  | 2 hřebíčky /tlučené/  | 1/2 hvězdičky badyánu  |  citrón /kolečka/  | 1,4 kg krystalového cukru  | 1-2 dl rumu

Postup přípravy receptu Jeřabiny jako brusinky:

Ovoce bez stopek promíchejte se skořicí a vanilkovým cukrem. Přidejte hřebíčky, badyán a nasekejte pár koleček citrónu. Vše nasypte na hluboký plech a zasypte krystalovým cukrem. Nechte v troubě 30 min, zapéct. Směs zalijte rumem a sterilovat se již nemusí.


Fotky receptu Jeřabiny jako brusinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeřabiny jako brusinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !