8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Povidlová omáčka se zeleninou

Povidlová omáčka se zeleninou
17. 11. 2009 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Povidlová omáčka se zeleninou: Na plátky pokrájenou zeleninu a cibuli osmažíme dozlatova na másle. Zasypeme moukou, osmažíme, přidáme švestková povidla, cukr a opět osmažíme. Pak zalijeme vodou, rozmícháme, přidáme oloupané kolečko ... …více»

Smetanová omáčka s kořenovou zeleninou

Smetanová omáčka s kořenovou zeleninou
17. 11. 2009 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Smetanová omáčka s kořenovou zeleninou: Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme na plátky, osmažíme na rozehřátém másle dozlatova, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Jíšku zalijeme vývarem, metličkou dobře rozšleháme, přidáme kolečk ... …více»

Jemná omáčka z čerstvých rajčat

Jemná omáčka z čerstvých rajčat
17. 11. 2009 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Jemná omáčka z čerstvých rajčat: Jemně pokrájenou cibuli zpěňte na másle a oleji, přidejte spařená, oloupaná a nahrubo pokrájená rajčata, pepř, sůl, cukr a bylinky a duste, až rajčata změknou a zhoustnou. Pak omáčku rozmixujte a dus ... …více»

Omáčka z hovězích jater

Omáčka z hovězích jater
17. 11. 2009 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Omáčka z hovězích jater: Pokrájenou cibuli usmažte dozlatova na sádle, zasypejte moukou, usmažte na světlou jíšku, zřeďte ji vývarem, dobře rozšlehejte, přidejte koření a sůl a vařte asi 20 minut. Povařenou jíšku přeceďte pře ... …více»

Holandská omáčka se šalvějí

Holandská omáčka se šalvějí
16. 11. 2009 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Holandská omáčka se šalvějí: Žloutky, mouku, vodu, víno, trocha citrónové šťávy a vývar smícháme a necháme projít vařem. Potom přidáme špetku soli, máslo, sůl, přilijeme víno, pepř, muškátový květ a šalvěj a malinkou chvíli povař ... …více»
 

Divoká falešná svíčková

Divoká falešná svíčková
15. 11. 2009 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Divoká falešná svíčková: Nakrájenou cibuli do zlatova až do tmava osmažíme na oleji, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a koření, osmahneme, vložíme maso, které může být i nakrájené na plátky, eventuelně na nudličky. Jakmi ... …více»

Holandská salátová omáčka

Holandská salátová omáčka
15. 11. 2009 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Holandská salátová omáčka: Všechny ingredience v robotu vyšleháme a použijeme na oblíbený zeleninový salát. ... ... …více»

Houbová omáčka se sýrem

Houbová omáčka se sýrem
15. 11. 2009 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Houbová omáčka se sýrem: Šalvěj nasekáme, česnek prolisujeme. Asi 30 g másla rozehřejeme a zpěníme na něm šalvěj a česnek. Zalijeme smetanou, přidáme nastrouhanou nivu, tavený sýr a zvolna zahříváme, až se sýr rozpustí. Hřib ... …více»

Omáčka Tofunéza

Omáčka Tofunéza
14. 11. 2009 Omáčky +++++++-__
Příprava receptu Omáčka Tofunéza: Tofu nakrájíme na kostky, kapii nadrobno. Spolu s nasekanou natí, oloupaným česnekem a šťávou z citrónu dáme do mixéru. Osolíme a mixujeme. Během mixování přiléváme olej, dokud hmota není dostatečně j ... …více»

Majonéza nastavená bramborami

Majonéza nastavená bramborami
11. 11. 2009 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Majonéza nastavená bramborami: Žloutky osolíme a za stálého přikapávání oleje utřeme. Pak přimícháme nastrouhané brambory, osolíme a okořeníme. Majonézu ihned použijeme a neuchováváme jí. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !