Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Palačinky tmavé

fotka Palačinky tmavé
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Palačinky tmavé:

3 ks vajíček  | 1 kg Mouky polohrubé  | Podle chuti Cukr  | Špetka Skořice  | 4 polévkové lžíce Kakaa  |  Šlehačka  |  Něco na ozdobu, případně ozdobení  | Množství záleží na vás, kolik chcete mléko  |  Marmeláda

Postup přípravy receptu Palačinky tmavé:

Vajíčka s mlékem dáme do mísy a rozmícháme ručním nebo elektrickým mixérem. Přidáme kakao, skořici a cukr. Zahustíme polohrubou moukou a na rozehřáté pánvičce osmahneme. Na hotové palačinky dáme marmeládu a zamotáme (podobně jako štrůdl). Nakonec dáme šlehačku (Kdo chce, může i na palačinky, ale studenější neboť by se to rozpustilo) a ozdobíme třeba kompotem.
Teď již přeji dobrou chuť.

PS: Napište prosím do komentářů, jestli vám to chutnalo, děkuji.


Fotky receptu Palačinky tmavé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Palačinky tmavé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !