8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčata plněná sardinkami

Rajčata plněná sardinkami
30. 07. 2010 Předkrmy ++++++____
Ze sardinek okapeme olej a rozetřeme je s máslem. Vmícháme jemně nasekané houby, cibulku a petrželku. Rajčatům uřízneme špičky a vydlabeme je. Dužinu vmícháme do pasty a pak jí naplníme vydlabané po ... …více»

Humrový předkrm

Humrový předkrm
30. 07. 2010 Předkrmy ++++++-___
Humrové tyčinky pokrájíme na tenké nudličky, osolíme je, opepříme, zakapeme citronem a promícháme s lehkou majonézou nastavenou jogurtem. Tento výtečný předkrm servírujeme ve sklenkách na aperitiv, z ... …více»

Nadívaná rajská jablíčka

Nadívaná rajská jablíčka
26. 07. 2010 Předkrmy ++++++____
Vrchy rajčat odřízněte a lžičkou z nich vydlabejte dužinu. Rajčata vložte do sítka otvorem dolů, aby z nich do misky odkapala zbylá šťáva. K mletému masu přidejte žloutek, trochu soli a pepře a řád ... …více»

Zapečené toasty se slaninou, mozzarellou a hořčicí

Zapečené toasty se slaninou, mozzarellou a hořčicí
22. 07. 2010 Předkrmy +++++++-__
Krajíčky chleba rozkrojíme napůl. Opečeme v toastovači nebo pod grilem. Plátky chleba potřeme dijonskou hořčicí. Mozzarellu necháme odkapat a nakrájíme na tenké plátky. Slaninu dáme na pekáček a nechá ... …více»

Velké krevety s rýží

Velké krevety s rýží
21. 07. 2010 Předkrmy +++++-____
Do velkého hrnce nalijeme olej, rozpálíme ho a přidáme čerstvé oloupané krevety, které opékáme po obou stranách asi 3 minuty, až jsou mírně hnědé. Poté je vyndáme a udržujeme teplé. Do hrnce nalijeme ... …více»
 

Tresčí játra s červenou cibulí a balsamikovým octem

Tresčí játra s červenou cibulí a balsamikovým octem
20. 07. 2010 Předkrmy ++++++____
Tresčí játra vyjměte z konzervy, nechte okapat z oleje a nakrájejte na plátky. Cibuli očistěte a nakrájejte na kolečka. Poté vložte dvě větší brambory do studené osolené vody a začněte je vařit. Mezit ... …více»

Svačina ze zbylého pečeného masa

Svačina ze zbylého pečeného masa
17. 07. 2010 Předkrmy ++++++-___
Pečivo /2 krajíčky chleba, nebo rozkrojená houska/ potřeme studeným výpekem z masa, vložíme nadrobno pokrájené kousky masa a přidáme trochu pokrájené cibulky a papriky. Místo výpeku můžeme použít tro ... …více»

Schwarzwaldská bleskovka

Schwarzwaldská bleskovka
13. 07. 2010 Předkrmy ++++++____
Nivu nastrouháme a utřeme s lučinou. Na talířky naskládáme šunku, poklademe kopečkem "krému" a ozdobíme brusinkami. Podáváme s rozpečenou bagetou. ... ... …více»

Jednohubky z čekanky, kozího sýra a rajčat

Jednohubky z čekanky, kozího sýra a rajčat
9. 07. 2010 Předkrmy ++++++-___
Sušená rajčata vyjmeme ze sklenice s olejem a necháme okapat. Nakrájíme na drobné kousky. Čekankové puky zbavíme spodní části a rozebereme na jednotlivé listy, které potřeme kozím sýrem a poklademe ko ... …více»

Barevná sýrová roláda

Barevná sýrová roláda
26. 06. 2010 Předkrmy +++++++___
Máslo, tavený sýr a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme nastrouhané bílky, drobně nasekanou jarní cibulku, pažitku, sůl, vegetu a pepř. Všechno promícháme a odložíme do lednice. Sýr rozdělíme na 2 čás ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !