8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italský předkrm

fotka Italský předkrm
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Italský předkrm:

1 větší lilek  | 4 rajčata  | 100 g tvrdého sýru  | špetku bazalky a provensálského koření  | 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Italský předkrm:

Lilek a rajská jablíčka nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozpálíme olivový olej a poklademe lilkem a navrch rajčaty. Posypeme natrouhaným sýrem a okořeníme. Lilek krásně zesládne. Podáváme jako předkrm nebo netradiční přílohu k masu.


Fotky receptu Italský předkrm:

Italský předkrm
Italský předkrm
Italský předkrm
Italský předkrm
Fotky vložil: ,cudovluc 
Hodnocení receptu Italský předkrm
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !