8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestrovské smažené skořicové míčky

fotka Silvestrovské smažené skořicové míčky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Silvestrovské smažené skořicové míčky:

80 g másla  | 75 g cukru  | dle chuti: nastrouhaná kůra z půlky citronu  | 1 špetka soli  | 4 vejce  | 400 g polohrubé mouky  | 1 čajová lžička kypřícího prášku  | 100 g cukru  |  2 čajové lžičky mleté skořice  | na smažení:  | 1 l oleje nebo 1 kg ztuženého pokrmového tuku

Postup přípravy receptu Silvestrovské smažené skořicové míčky:

Máslo s cukrem utřeme do pěny a postupně přidáváme vejce, citronovou kůru a sůl. Do utřené hmoty přidáme po lžičkách prosátou mouku s kypřícím práškem a prosátým cukrem.
Tuk na smažení rozpálíme na 180 stupňů. Dvěma pomoučenými lžičkami ukrajujeme z těsta malé míčky a postupně, asi po 8 kusech, je vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme asi 5 až 6 minut z obou stran do zlatohněda.
Usmažené míčky vybereme z tuku děrovanou naběračkou, necháme okapat na kuchyňském savém papíru a ještě horké je vydatně posypeme cukrem smíchaným se skořicí.



Fotky receptu Silvestrovské smažené skořicové míčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Silvestrovské smažené skořicové míčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !