Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fritujte zdravě!

11. 02. 2017 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Zní vám to jako hloupost? Aktuálním trendem správného stravování je opravdu zdravé fritování. To znamená bez přidání oleje. Zapomeňte ale na klasické fritovací hrnce, na tohle potřebujete speciální horkovzdušnou fritézu.

DOMO-1611-0101-SEON


Pokud jste si své oblíbené smažené hranolky, hamburgery nebo řízky odpírali, protože jste měli výčitky, že se stravujete nezdravě, je pro vás horkovzdušná fritéze to pravé. Při přípravě jídla v ní se totiž vyhnete, jak přepálenému tuku, tak i kaloriím navíc.

DOMO-1611-0101-SEONOpravdu bez oleje?


U většiny pokrmů stačí přidat jen lžičku kvalitního oleje, např. olivového, který pomáhá snižovat hladinu cholesterolu, u předsmažených hranolek nemusíte dokonce přidávat nic. Díky tomu bude jídlo zdravé, váš byt nebude po přípravě oběda nebo večeře cítit smažením a nebudete muset řešit, kam se zbylým přepáleným olejem.

Pomocí horkého vzduchu si můžete připravit všechny vaše oblíbená jídla zdravým způsobem – tedy bez jejich ponoření do oleje. Cirkulace vzduchu navíc zaručuje, že vše bude rovnoměrně propečené a křupavé.

V horkovzdušné fritéze můžete připravovat ale třeba i ryby, houby nebo zeleninu, které si díky použití minima oleje zachovají svou chuť. Milovníci sladkých zákusků ocení možnost upečení koláče nebo muffinů. Výhodou je, že jednotlivé části můžete dát klidně umýt do myčky.

Horkovzdušná fritéza se jednoduše stane vaším nepostradatelným kuchyňským pomocníkem při přípravě pestré, zdravé a vyvážené stravy.

 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !