Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný ananas - nejoblíbenější recepty

30. 07. 2012 | Škola vaření

Ananas patří k oblíbeným druhům tropického ovoce. Pro svůj vysoký podíl vody (téměř 90%) a enzym bromelain je využívaný i v dietologii, protože přispívá mimo jiné k lepšímu trávení a úbytku váhy.

Dnes ale pomineme jeho léčivé účinky i nutriční a jiné hodnoty a zaměříme se na to nejlepší: tedy na jeho samotnou konzumaci, konkrétně na grilovaný ananas. Ananas se dá grilovat jak čerstvý, tak kompotovaný. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu nebo jako sladká tečka… Je lehký, zdravý a hlavně osvěžující.


Grilovaný ananas - nejoblíbenější recepty

Grilovaný ananas s medem - od uživatelky Skattie

Postup přípravy receptu Grilovaný ananas s medem: Ananas nakrájíme na plátky (můžeme použít i plátky z konzervy) a potřeme rozpuštěným medem. Necháme uležet asi hodinu a občas otočíme - ananas pustí hodně šťávy...… Celý recept Grilovaný ananas s medem ZDE.


grilovaný ananas - receptyGrilovaný ananas se skořicí a vanilkovou zmrzlinou - od uživatelky bibinka147

Postup přípravy receptu Grilovaný ananas se skořicí a vanilkovou zmrzlinou: Oloupaný ananas nakrájíme na půlcentimetrové kousky, obalíme do třtinového cukru a mleté skořice. Na teflonové pánvi opékáme na mírném ohni z obou stran,… Celý recept  Grilovaný ananas se skořicí a vanilkovou zmrzlinou ZDE.


Grilovaný ananas s chilli a vanilkovou zmrzlinou - od uživatelky MarciZ

Postup přípravy receptu Grilovaný ananas s chilli a vanilkovou zmrzlinou: Očištěné chilli papričky nakrájíme na jemné kostičky. Máslo vymíchejte s medem, skořicí a chilli a nechte odležet. Poté si připravíme ananas….. Celý recept Grilovaný ananas s chilli a vanilkovou zmrzlinou ZDE.


Grilovaný ananas v pudinku - od uživatelky Saskijka

Postup přípravy receptu Grilovaný ananas v pudinku: Ananas scedíme a necháme okapat. Zapékací misky vymažeme máslem. Troubu rozehřejeme na maximální teplotu. Mléko svaříme s cukrem a pudinkovým prášek v pudink. Bílky ušleháme s cukrem do pevné pěny…..Celý recept Grilovaný ananas v pudinku ZDE.


Grilovaný ananas - od uživatelky Diesonne

Postup přípravy receptu Grilovaný ananas: Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky, ty chvíli grilujeme tak, aby se prohřál….. Celý recept Grilovaný ananas ZDE.

 

Grilovací sezóna je v plném proudu a proč tedy grilovat jen maso? Nebojte se ogrilovat i zeleninu nebo tropické ovoce - fantazii se meze nekladou.

Dobrou chuť a krásné léto!


Uznevim - čtenářka
ChytráŽena.cz
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
miluju ananas...dala bych siSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles