8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Velikonoce s Etou v kuchyni

13. 03. 2013 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce kulinářským uměním?
Vy, zkušené, oprášíte své osvědčené recepty a některé z vás se třeba poprvé pokusí vytvořit velikonoční hostinu. K dokonalému šlehání, míchání, hnětení a prostě báječnému těstu vám pomohou šlehače a mixéry od Ety.

Ruční šlehač MultiploRuční šlehač Multiplo

Kdo by nechtěl do kuchyně šikovného multifunkčního pomocníka, který nezabere mnoho místa? Přesně takový je multifunkční pomocník šlehač MULTIPLO, který v sobě skrývá šlehač, mixér i hnětač. Ve výbavě je držák příslušenství, plastová stěrka a samozřejmě šlehací metly a extra dlouhé hnětací háky. Výhodou je také nástavec "mixér", kdy ze svého šlehače jednoduše a rychle vytvoříte tyčový mixér. Objem nádoby 800 ml a čtyři rychlosti + rychlost turbo.


 

Ruční šlehač s otočnou mísou FrescoRuční šlehač s otočnou mísou Fresco

Ruční šlehač Fresco má silný motor a nadstandardní výbavu, s kterou jednoduše připravíte i složitější pokrmy.  Fresco má vše, co potřebujete a ve výbavě navíc nabízí i tyčový nerezový mixér. Při práci s Frescem oceníte stojan a otočnou mísu. Fresco ve variantě bílé a červené barvy a je vlastním projektem společnosti ETA a.s.







kuchyňský robot GratussinoKuchyňský robot Gratussino

Menší a stejně výkonná a kvalitní obdoba velmi populárního kuchyňského robotu ETA Gratus. Nabízí bohaté příslušenství, variabilní kráječe na těstoviny společně s masořezkou dělají s Gratussina multifunkčního pomocníka. Velká nerezová mísa, silný motor a čtyři barevné variace jsou další z výhod tohoto kuchyňského pomocníka.

Prodloužená záruka ETA pro produkty Fresco a Multiplo je 3 roky. Gratussino se může pochlubit Prodlužkou záruky ETA na 5 let.



Více o prodloužené záruce ETA na https://prodluzka.eta.cz/
Více o produktech ETA na www.eta.cz

Další fotografie ke článku Na Velikonoce s Etou v kuchyni:

Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
6 kraslic
Obrázek uživatelky
profil
a ještě deváté
Obrázek uživatelky
profil
poprvé jsem půlhodinku využila Smajlík 7x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
za půl hodiny 6, pouze 2x kraslice, jinak všehochuť, normálně to padá stejně, žádná výjimka
Obrázek uživatelky
profil
šest kraslic a jeden košík , dobré.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles