8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravou chuť Itálie přináší omáčky TONNO PER PASTA

7. 07. 2022 | Škola vaření
-Komerční sdělení-
Rio Mare








Skvělá novinka od Rio Mare pro všechny milovníky těstovin


Těstoviny a kvalitní tuňák – sázka na jistotu pro všechny a za všech okolností! Patříte k milovníkům dobré gastronomie a neradi se odbýváte, i když není čas? Nebo naopak vyznáváte trend snadného rychlého vaření za všech okolností, protože kuchyň není zrovna vaší doménou?

Ať už zastáváte jakýkoliv názor, jistě se všichni shodneme na jednom – důležité je jíst zdravě, kvalitně, a především si pochutnat. Souhlasíte? Pokud ano, pak si jistě zamilujete fantastické tuňákové omáčky na těstoviny Tonno per Pasta – lahodnou novinku od Rio Mare, díky níž doslova za pár minut vykouzlíte parádní dobroty s nádechem Itálie.
Rio Mare Tonno per Pasta
Doporučená cena, 119 Kč, balení 160 g je určeno na 2 porce 80 g nevařených těstovin


Rio Mare TONNO PER PASTA – originální řada dokonale ochucených omáček s tuňákem té nejvyšší kvality, v extra panenském olivovém oleji, vhodných na všechny druhy těstovin. Na výběr jsou 3 varianty:

    • Arrabiata – s cherry rajčaty a chilli papričkou, pro milovníky jemně pikantní kuchyně
    • Puttanesca – tradiční receptura s rajčaty, černými olivami a kapary
    • Garlic and chilli pepper – ostřejší alternativa pro gurmány, s česnekem a chilli papričkou


Jak servírovat? Jednodušší a rychlejší už to snad ani nemůže být!    
1) Uvařte těstoviny dle chuti a nálady.Rio Mare
2) Smíchejte s vybranou variantou Rio Mare Tonno per Pasta.
3) Dozdobte čerstvou bazalkou, máte-li po ruce a servírujte.

Proč by ryba neměla v našem jídelníčku chybět, a to včetně jídelníčků dětských?
Rybí maso je jedním z nejlepších zdrojů zdravých bílkovin, navíc i omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Ty jsou prospěšné pro mozek, srdce, oči, dokonce zlepšují stav pokožky při ekzémech a účinné jsou i v boji proti chronickým zánětům. Díky pravidelné konzumaci ryb si krásně doplníte denní příjem vitamínu A, B12, B6, niacinu, thiaminu a riboflavinu. Tuňák navíc obsahuje ze všech rybích druhů nejvíce fosforu, nezbytného spolu s vápníkem pro silné kosti a zuby, dále je významným zdrojem selenu, jodu, železa a hořčíku. Nezapomeňte ale na jedinou výjimku – jelikož má tuňák velké množství rtuti, není vhodný pro těhotné ženy, kterým se doporučuje např. losos, makrela, treska či sardinky.

S Tonno per Pasta je to tak snadné...
Všichni víme, že ne vždy je na vaření čas a nálada. Zároveň však chceme jíst zdravě, kvalitně a především chutně. A přesně to jsou ty chvíli, kdy stačí sáhnout po tuňákových omáčkách Tonno per Pasta a parádní jídlo je na stole raz dva.

A pokud přeci jenom máte chvilku navíc a k dispozici pár čerstvých ingrediencí, pak se samozřejmě vaší fantazii meze nekladou – nezapomínejme, že vaření je především zábava. Nadrobno pokrájená rajčátka, lisovaný česnek, trocha grilované zeleninky nebo nastrouhaný parmezán dodají jídlu punc dokonalosti a vykouzlí pokaždé maličko jiný recept. Dobrou chuť!
 Rio Mare











„Rio Mare – skvělá ryba, skvělá chuť“


Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte
www.riomare.cz

nebo se staňte našimi fanoušky na
www.facebook.com/RioMareCesko/

 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !