Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.08. 2019
Dnes má svátek Ludvík
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny

25. 06. 2019 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Již 300 amatérských kuchařek a kuchařů prošlo za první tři měsíce Školou vaření zlínské Bistrotéky Valachy. Ta rozjela kurzy na různá témata pod vedením vlastních i hostujících kuchařů v březnu a novinka se hned setkala s velkým ohlasem.

„Odezva předčila naše očekávání. Prakticky všechny kurzy byly plné, mnohé termíny jsme měli vyprodané dlouho dopředu a navštěvovali nás zájemci nejen ze Zlína a okolí, ale třeba i Olomoucka či Brněnska. Pro velký zájem jsme nyní vypsali další termíny a připravili i nová témata. Nově zařazujeme třeba přípravu francouzských dezertů, mořské plody a ryby nebo grilování, zajímavostí bude jistě i workshop zaměřený na bylinky a produkty z nich,“ říká šéfkuchař Bistrotéky Valachy a jeden z lektorů Lukáš Strnad.

Lukáš StrnadV uplynulém období byly největším hitem kurzy thajské, italské a francouzské kuchyně i speciální témata - úprava různých druhů masa, příprava omáček nebo pečení valašských frgálů. „Potěšil nás i velký zájem o kurzy pečení kvasového chleba, který je naší chloubou a doménou,“ dodává Lukáš Strnad.

V květnu začala Bistrotéka spolupracovat s finalistkou letošního Masterchefa Katkou Kolbovou, která vede kurzy přípravy makronek a dezertů z čokolády. „Připravujeme i další „sladké“ kurzy a to pod vedením naší šéfcukrářky Tamary Adamčíkové. Zájemci tak mají jedinečnou příležitost naučit se některé z vyhlášených dezertů Bistrotéky Valachy od osoby nejpovolanější,“ láká Lukáš Strnad.

Kuchařské kurzy se odehrávají v prostorách Bistrotéky Valachy v nedávno zrekonstruovaném Obchodním domě Zlín. Součástí podniku, jenž byl otevřen na podzim 2018, je vedle celodenní restaurace také obchod s pekárnou kvasového chleba, kavárna s cukrárnou, kornuterie a Bar 1931. Menší kuchyňské studio pro kurzy vaření s kapacitou 14 lidí vzniklo jako součást restaurace v druhém podlaží. Kurzy využívají i firmy pro teambuildingy, přibývá také kurzů pro uzavřenou společnost typu dámská jízda nebo oslava narozenin.

Více informací: www.bistrovalachy.cz

Bistrotéka Valachy


Škola vaření Bistrotéky Valachy (červenec – září 2019)

23. 6.  Kurz japonské kuchyně (Katarína Hladká) – poslední 1 místo    novinka
  8. 7.  Čokoláda 4x jinak (Katka Kolbová) – vyprodáno    novinka
  9. 7.  Kurz pečení chleba (Lenka Molková – vedoucí pekárny Bistrotéky Valachy) - vyprodáno
14. 7.  Bylinky (nejen) v kuchyni (Šárka Polanská)    novinka
15. 7.  Kurz makronek (Katka Kolbová) – vyprodáno    novinka
16. 7.  Mořské plody a ryby (Přemysl Kos)    novinka
21. 7.  Kurz thajské kuchyně (Antonín Bradáč)
23. 7. Letní škola grilování (Přemysl Kos)    novinka
29. 7. Francouzské dezerty z odpalovaného těsta (Tamara Adamčíková – šéfcukrářka Bistrotéky Valachy)  novinka
11. 8.  V hlavní roli čokoláda (T. Adamčíková – šéfcukrářka Bistrotéky Valachy)   novinka
12. 8.  V hlavní roli čokoláda (T. Adamčíková – šéfcukrářka Bistrotéky Valachy)   novinka
20. 8. Letní škola grilování (Přemysl Kos)    novinka
  2. 9.  Kurz pečení valašských frgálů (Pavla Stoklasová – pekařka Resortu Valachy)
  3. 9.  Kurz pečení chleba (Lenka Molková – vedoucí pekárny Bistrotéky Valachy)

Další fotografie ke článku Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny:

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !