Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka v županu

fotka Jablka v županu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Jablka v županu:

18 ks jablka  | 1 ks listové těsto  | 1 ks vejce (žloutek)  |  hladká mouka  |  moučkový cukr  |  vlašské ořechy

Postup přípravy receptu Jablka v županu:

Jablka oloupeme, odstraníme jadřinec. Listové těsto rozválíme, nejlépe na čtverec cca 2 mm silný a nožem z něj vykrájíme čtverce cca 5 x 5 cm velké (podle velikosti jablka). Na čtverce doprostřed pokládáme celá, oloupaná jablka. Všechny čtyři rohy spojíme na vrchu jablka, ozdobíme nejlépe 1/2 vlašského ořechu.



Žloutek rozšleháme a potřeme jím těsto na jablku. Pokládáme na vymazaný plech (nejlépe dát na plech pečící papír, když při pečení jablko vyteče, nemusíme drbat připálený plech, papír jednoduše vyhodíme). Pečeme v předem vyhřáté troubě cca 200°C dozlatova. Po vychladnutí posypeme jablka v županu moučkovým cukrem.



Tip: Na místo vydlabaného jadřince můžeme ještě přidat džem a nebo nejlépe nutelu.


Fotky receptu Jablka v županu:

Jablka v županu
Jablka v županu
Jablka v županu
Jablka v županu
Fotky vložil: MichelePrg,avalanche2 
Hodnocení receptu Jablka v županu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !