Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový nákyp se švestkami

fotka Rýžový nákyp se švestkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Rýžový nákyp se švestkami:

500 g rýže  | 1 litr mléka  | 500 g švestek  | 2 ks vejce  |  máslo  |  sůl  |  cukr

Postup přípravy receptu Rýžový nákyp se švestkami:

Do kastrolu nasypeme opranou a přebranou rýži, zalijeme mlékem, lehce osolíme a přisladíme a dáme vařit. Musíme poměrně často míchat, aby se nám rýže nepřichytila a nespálila. Vaříme do změknutí. Poté do vařené rýže přidáme 2 žloutky a vymíchaný pevný sníh. Tuto hmotu pak dáme do máslem vymazané zapékací formy a proklademe to vypeckovanými švestkami (dá se použít např, i ovoce z kompotu - meruňky, jahody). Jako poslední vrstva je rýže, na kterou ještě před zapečením pokladu slabé proužky másla. Rýžový nákyp se švestkami dáme do trouby zhruba na 30 minut zapéct.


Fotky receptu Rýžový nákyp se švestkami:

Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Rýžový nákyp se švestkami
Fotky vložil: allka,myrna,notburga,hanina51 
Hodnocení receptu Rýžový nákyp se švestkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !