Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladký bylinkový sorbet

fotka Sladký bylinkový sorbet
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sladký bylinkový sorbet:

75 g práškového cukru  | 275 ml vody  | 50 ml lístků máty nebo meduňky,voňavých listů pelargonie nebo rozmarýny  | 1 šťáva z citronu  | 1 ks bílek

Postup přípravy receptu Sladký bylinkový sorbet:

Cukr nasypte na pánev a přidejte vodu. Přiveďte do varu a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte nasekané bylinky, zamíchejte a odstavte. Nechte 20-30 minut louhovat. Není-li sirup dostatečně aromatický, přiveďte ho znovu do varu a nechte bylinky ještě 15 minut louhovat. Přidejte citronovou šťvu a důkladně promíchejte. Dejte na 2-3 hodiny do mrazničky. Když je sorbet napůl zmrazený, ušlehejte z bílků pevný sníh a vmíchejte do sorbetu. Sorbet vraťte do mrazničky.

Sladký bylinkový sorbet podávejte v poháru a ozdobte bylinkami.


Fotky receptu Sladký bylinkový sorbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladký bylinkový sorbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !