Použité suroviny receptu Slaný koláč s drůbežím masem:
máslo
| 1 veka
| 250 g pečeného drůbeřího masa
| 4 vejce
| 1 smetana
| sůl
| pepř
| 200 g strouhaný sýr
| pažitka
| kečup
Postup přípravy receptu Slaný koláč s drůbežím masem:
Ohnivzdornou misku vymažeme máslem a na dno dáme asi 10 plátků veky. Asi 250 g pečeného drůbežího masa nasekáme, smícháme s vejcem, lžící smetany, osolíme a opepříme. Směsí potřeme plátky veky a zalijeme 3 vejci rozkvedlanými s trochou smetany. Dáme do trouby zapéci a ke konci posypeme strouhaným sýrem. Na talířích porce sypeme nasekanou pažitkou a dle chuti přidáme kečup. Podáváme se salátem.
Fotky receptu Slaný koláč s drůbežím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!