Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sorbet z červených grapefruitů

fotka Sorbet z červených grapefruitů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sorbet z červených grapefruitů:

175 g práškového cukru  | 175 ml vody  | 200 ml štávy z červeného grapefruitu  | 80 ml citronové štávy  | 250 ml suchého bílého vína  | 75 ml campari

Postup přípravy receptu Sorbet z červených grapefruitů:

Rozpustíme za stálého míchání a při mírné teplotě cukr v 175 ml vody. Povaříme minutu a sirup necháme vychladnout. Smícháme grapefruitovou a citronovou štávu a přes sítko ji přelijeme do džbánu. Přilijeme víno, campari a sirup. Dáme do nádoby a dáme na 3 hodiny do mrazáku. Zmraženou štávu ušleháme ručním šlehačem 1-2 minuty. Zase dáme do mrazáku. Ještě 2x opakujeme šlehání a mražení. A necháme přes noc. Asi 20 minut před podáváním sorbet z červených grapefruitů vyndáme a necháme ho změknout.


Fotky receptu Sorbet z červených grapefruitů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sorbet z červených grapefruitů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !