Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená kolínka s teplým jablkem

fotka Studená kolínka s teplým jablkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Studená kolínka s teplým jablkem:

1 balení kolínek  | 1 velká zakysaná smetana  | 2 ovocné tvaroháčky  | 2 jahodové termixi  | 6 lžic moučkového cukru  | 2 lžíce instantní kávy  | 1 lžička skořice  | 1/2skleičky nějakého likéru či vodky  | 2 velká jablka  | 1/2 malého kastrolu vody

Postup přípravy receptu Studená kolínka s teplým jablkem:

Uvaříme si kolínka, které potom scedíme. Připravíme si směs ze zakysané smetany,ovocných tvaroháčků, termixů a moučkového cukru, kterou jak budeme mít připravenou smícháme s kolínkama. Vložíme na chvíli do lednice. Dále si oloupeme jablka, rozkrojíme napůl a zbavíme jadřinců. Dáme si vařit vodu do které přidáme kávu a skořici, jak přivedeme v kvaru přidáme jablka a vaříme 7-10 minut, poté je opečeme na likéru. Na talířek si připravíme kolínka, vedle nich položíme půlku jablka a můžeme zalít ovocným sirupem.


Fotky receptu Studená kolínka s teplým jablkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená kolínka s teplým jablkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !