Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.06. 2020
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Studená smetanová omáčka

fotka Studená smetanová omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Studená smetanová omáčka :

250 ml smetany  | 3 žloutky  | 2 lžíce másla  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 lžička octa  | 1 citrón  |  sůl  |  mletý pepř  | 2 lžíce ušlehané šlehačky

Postup přípravy receptu Studená smetanová omáčka :

V kotlíku smícháme máslo se žloutky do pěny, osolíme, kotlík postavíme do vodní lázně a za stálého šlehání přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí. Omáčku necháme prochladnout, zašleháme do ní po kapkách olej, převařený studený ocet, šťávu z citrónu a mletý pepř. Před podáváním zamícháme do omáčky ještě ušlehanou šlehačku. Omáčku podáváme k vařeným nebo smaženým masům.


Fotky receptu Studená smetanová omáčka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená smetanová omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !